Featured Posts

  • Prev
  • Next

Hjälp i ens omgivning

Posted on : 27-03-2014 | By : admin | In : Uncategorized

0

När jag åkte till frankrike för några år sedan så upptäckte jag att det fanns sådana hjärtstartare lite överallt. Jag förstod inte riktigt varför för det var så, saken är ju den att på den tiden så fanns det inte så många hjärtstartare i Sverige så man kände liksom inte igen dem. Nu har det dock börjat bli så att det finns mer och mer hjärtstartare i Sverige, jag tycker att det är riktigt häftigt. Det är som att vi följer andra länders exempel och det är ju riktigt bra just för att man kan rädda många fler människor och det är verkligen hur bra som helst. Jag gillar att man satsar pengar på sådant, man känner sig ju tryggare när man vet att om någonting händer med en själv eller någon i ens omgivning så vet man att det finns hjälp. Det är hur bra som helst och jag hoppas att sådant fortsätter att utvecklas.

Write a comment