Featured Posts

  • Prev
  • Next

Hyra partytält

Posted on : 02-04-2014 | By : admin | In : Uncategorized

0

Varje gång vi har kräftskiva på gården så brukar jag Hyra partytält. Det gör vi dock ibland när jag känner att vi behöver det, som på vårstädningar och sådant smått och gott. Då brukar vi ju ibland grilla korv på kvällen och för att undvika regnet så känner jag ändå att ett partytält är på sin plats. Man skulle ju kunna köpa ett partytält men jag känner att det är bättre att hyra ett. Det finns ju olika anledningar till det men en av de största är att jag är rädd att om jag köper ett partytält så kan det gå sönder och jag vill inte att det ska göra det. Det vore inte alls bra och jag tror att jag skulle ångra det om jag nu köpte ett partytält, det är mycket bättre för mig att hyra.

Write a comment